Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

Capsule Lamp

Svjetiljka Svjetiljka je u početku bila dizajnirana za marke dječje odjeće. Inspiraciju dolaze iz igračaka s kapsulama koje djeca dobivaju iz automata koji se obično nalaze na prodajnim mjestima. Gledajući gore prema svjetiljci, može se vidjeti gomila raznobojnih igračaka s kapsulama, svaka noseći želju i užitak koji budi nečiju mladenačku dušu. Broj kapsula može se prilagoditi, a sadržaj zamijeniti kako želite. Od svakodnevnih sitnica do posebnih ukrasa, svaki predmet koji stavite u kapsule postaje vaša jedinstvena pripovijest, čime kristalizirate svoj život i stanje uma u određeno vrijeme.

Prostirka

Folded Tones

Prostirka Tepisi su inherentno ravni, cilj je bio osporiti ovu jednostavnu činjenicu. Iluzija o trodimenzionalnosti postiže se sa samo tri boje. Raznolikost tonova i dubina prostirke ovisi o širini i gustoći pruga, a ne o velikoj paleti boja koje se mogu jarkocrtati s određenim prostorom, omogućavajući fleksibilnu upotrebu. Odozgo ili daleko, prostirka podsjeća na presavijeni lim. Međutim, dok sjedite ili leži na njemu, iluzija nabora možda neće biti vidljiva. To dovodi do upotrebe jednostavnih ponavljajućih linija koje se mogu uživati kao apstraktni uzorak izbliza.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Ovo je proizvod koji istovremeno služi kao funkcija i ljepota, začinjen naznakom kulture i korijena. 'Pozitivan i negativan' paravant djeluje kao podesiva i pokretna barijera za privatnost koja ne prodire ili ne ometa prostor. Islamski motiv daje efekt čipke koji se oduzima i obrnuto od materijala Koriana / Smole. Slično kao yin yang, uvijek postoji malo dobrog u lošem i uvijek malo lošeg u dobrom. Kad sunce zalazi na „Pozitivno i negativno“, uistinu je sjajni trenutak, a geometrijske sjene oslikavaju sobu.

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike LECOMOTION E-trike je ekološki prihvatljiv i inovativan tricikl s električnom potporom koji je inspiriran ugniježđenim kolicima. LECOMOTION E-trikes osmišljeni su tako da djeluju kao dio gradskog sustava dijeljenja bicikala. Dizajnirani su tako da se međusobno gnijezde u liniji za kompaktno skladištenje i olakšavaju skupljanje i pomicanje mnogih odjednom preko pomičnih stražnjih vrata i prijenosnog košara. Pruža se pomoć za pedaliranje. Možete ih koristiti kao uobičajeni bicikl, sa ili bez noseće baterije. Teret je također dopuštao prijevoz 2 djece ili jedne odrasle osobe.

Rezač Papira

HandiShred

Rezač Papira HandiShred je prijenosni ručni stroj za uništavanje papira ne zahtijeva vanjski izvor napajanja. Dizajniran je mali i uredno tako da ga možete staviti na svoj stol, u ladicu ili aktovku koji će vam lako pristupiti i rastrgati važan dokument bilo kad i bilo gdje. Ovaj praktični uređaj za uništavanje papira odlično služi za uništavanje bilo kojeg dokumenta ili potvrde kako bi se osiguralo da su privatni, povjerljivi i bilo kakvi osobni podaci u svakom trenutku zaštićeni.

Tablica Interakcije

paintable

Tablica Interakcije Slikar je višenamjenski stol za svakoga, to bi mogao biti običan stol, stol za crtanje ili glazbeni instrument. Možete koristiti različite vrste boja za slikanje na površini stola za stvaranje glazbe s prijateljima ili obitelji, a površina će senzorima u boji prenijeti crtež u melodiju. Postoje dva načina crtanja, kreativno crtanje i crtanje glazbenih nota, djeca mogu crtati sve što žele stvoriti slučajnu glazbu ili koristiti pravilo koje dizajniramo da popunimo boju na određenom položaju kako bi napravili dječju pjesmu.