Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Koktel Bar

Gamsei

Koktel Bar Kad se Gamsei otvorio 2013. godine, hiper-lokalizam uveden je u područje prakse koje je do tada uglavnom bilo ograničeno na scenu s hranom. U Gamsei sastojci za koktele divljački se hrane ili ih uzgajaju lokalni arteški poljoprivrednici. Interijer bara jasan je nastavak te filozofije. Baš poput koktela, Buero Wagner nabavljao je sve materijale lokalno i surađivao s lokalnim proizvođačima na proizvodnji prilagođenih rješenja. Gamsei je potpuno integrirani koncept koji događaj ispijanja koktela pretvara u novo iskustvo.

Naziv projekta : Gamsei, Ime dizajnera : BUERO WAGNER, Ime klijenta : Trink Tank.

Gamsei Koktel Bar

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.