Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Instalacija Fenjera

Linear Flora

Instalacija Fenjera Linearna flora nadahnuta je brojem "tri" iz bougainvillea, cvijeta okruga Pingtung. Osim tri latice bougainvillea koje se vide ispod umjetničkog djela, varijacije i množine tri mogu se uočiti u različitim aspektima. Da bi proslavio 30. godišnjicu Tajvanskog festivala u Lanternu, umjetnika dizajna rasvjete Ray Teng Pai pozvao je odjel za kulturna pitanja okruga Pingtung da stvori nekonvencionalni fenjer, jedinstvenu kombinaciju oblika i tehnologije, čime je poslao poruku o preobražavanju baštine festivala i povezujući ga s budućnošću.

Naziv projekta : Linear Flora, Ime dizajnera : Ray Teng Pai, Ime klijenta : Pingtung County Government.

Linear Flora Instalacija Fenjera

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.