Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualizacija Podataka

Arab spring

Vizualizacija Podataka Ovaj projekt zasnovan je na sukobima koji su se dogodili u Sjevernoj Africi 2011. godine. Događaji čiji se vrhunac aktivnosti odvijao na proljeće i nazvani "Arapsko proljeće". Projekt je spiralno oblikovana vremenska traka koja je označena kao početak i kraj sukoba. I na kraju sukoba datumi su oznake koji ukazuju na ishod sukoba. Zasićenje pruge je broj žrtava revolucije. Tako možemo promatrati osnovni vremenski obrazac povijesnih trenutaka. Ključni parametri razvoja takve vizualizacije podataka trebali bi biti jednostavnost i strukturiranje izvornih podataka.

Naziv projekta : Arab spring, Ime dizajnera : Kirill Khachaturov, Ime klijenta : RBC.

Arab spring Vizualizacija Podataka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.