Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualizacija Podataka

Arab spring

Vizualizacija Podataka Ovaj projekt zasnovan je na sukobima koji su se dogodili u Sjevernoj Africi 2011. godine. Događaji čiji se vrhunac aktivnosti odvijao na proljeće i nazvani "Arapsko proljeće". Projekt je spiralno oblikovana vremenska traka koja je označena kao početak i kraj sukoba. I na kraju sukoba datumi su oznake koji ukazuju na ishod sukoba. Zasićenje pruge je broj žrtava revolucije. Tako možemo promatrati osnovni vremenski obrazac povijesnih trenutaka. Ključni parametri razvoja takve vizualizacije podataka trebali bi biti jednostavnost i strukturiranje izvornih podataka.

Naziv projekta : Arab spring, Ime dizajnera : Kirill Khachaturov, Ime klijenta : RBC.

Arab spring Vizualizacija Podataka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.