Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ručno Izrađeni Klasični Strop

Rayon

Ručno Izrađeni Klasični Strop Rayon je ručno izrađeni strop od punog hrastovog drva u blagovaonici za privatnog klijenta u Egiptu. Dizajn i izvedba ovog umjetničkog djela u francuskom klasičnom stilu trebalo je gotovo godinu dana. Ručno izrađeni od egipatskih obrtnika, to je 4,25m na 6,80m, a sve je prekriveno ručno izrađenim motivima od punog hrastovog drveta, dok su saten sjaj i patina koristili za stvaranje svog vintage izgleda. Koncept dizajna nalikuje suncu s krepukularnim poput zraka. Zrake su dizajnirane kako bi se utvrdile lišće i grane koje razlikuju vatreni francuski klasični njuh.

Naziv projekta : Rayon, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Ručno Izrađeni Klasični Strop

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.