Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pametna Narukvica

June by Netatmo

Pametna Narukvica JUNE je trenerska narukvica za zaštitu od sunca. To je prva narukvica koja mjeri izlaganje suncu. Povezana je s popratnom aplikacijom na korisnikovom pametnom telefonu, koja savjetuje ženama kada i kako svakodnevno zaštititi svoju kožu od utjecaja sunca. JUNI i njegova suputnica App nude novi spokoj na suncu. Lipanj prati intenzitet UV zraka u stvarnom vremenu i ukupnu izloženost suncu koju apsorbira korisnička koža tijekom dana. Izradio francuski dizajner nakita Camille Toupet u duhu dijamanata sa svjetlucavim stranama, JUNE se može nositi kao narukvica ili kao broš.

Naziv projekta : June by Netatmo, Ime dizajnera : Netatmo, Ime klijenta : .

June by Netatmo Pametna Narukvica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.