Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pametna Narukvica

June by Netatmo

Pametna Narukvica JUNE je trenerska narukvica za zaštitu od sunca. To je prva narukvica koja mjeri izlaganje suncu. Povezana je s popratnom aplikacijom na korisnikovom pametnom telefonu, koja savjetuje ženama kada i kako svakodnevno zaštititi svoju kožu od utjecaja sunca. JUNI i njegova suputnica App nude novi spokoj na suncu. Lipanj prati intenzitet UV zraka u stvarnom vremenu i ukupnu izloženost suncu koju apsorbira korisnička koža tijekom dana. Izradio francuski dizajner nakita Camille Toupet u duhu dijamanata sa svjetlucavim stranama, JUNE se može nositi kao narukvica ili kao broš.

Naziv projekta : June by Netatmo, Ime dizajnera : Netatmo, Ime klijenta : .

June by Netatmo Pametna Narukvica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.