Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zidni Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Zidni Wc Uz inovativan dodatak za čišćenje, Isvea transformira obični WC u B +, svestran WC koji se može koristiti u javnim toaletima, kao i u vlastitim kupaonicama. B + WC ima manju zidnu tavu u usporedbi s običnim WC-om. Okrugli kompaktni oblik nudi učinkovito korištenje prostora. Novi WC za čišćenje B + nema naplatka. Bez skrivenog ruba, znači da se krvavice jednostavno nemaju gdje sakriti. Higijenski dizajn B + WC-a olakšava čišćenje posude, što smanjuje potrošnju vode, kao i potrebu upotrebe kemikalija za kupaonice štetne za okoliš.

Naziv projekta : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Zidni Wc

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.