Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igra Na Ploči

Boo!!

Igra Na Ploči Boo !! igra je velika ploča u koju se planira uključiti bilo koja aktivnost kako bi se razveselio rođendan, ali s užasnutim pogledom. Dizajniran je kao mala kutija za raspadljivost koja zatvara sve duhove na svijetu. Unutar male kutije nalazi se ogroman podloga za igru oko kojeg se sva djeca na zabavi mogu opušteno okupljati i igrati. Minimalna dobna granica ciljne skupine postavljena je na 6 godina i više, Boo !! Zamišljen je kao niz pločnika na cesti s ukletom u kojoj se nalazi nekoliko avantura i zona aktivnosti.

Naziv projekta : Boo!!, Ime dizajnera : Gülru Mutlu Tunca, Ime klijenta : 2GDESIGN.

Boo!! Igra Na Ploči

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.