Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Pribora

Cubix

Set Pribora Popis pribora u obliku kocke, uključujući kutiju za spajalice za papir, kutiju za naljepnice i držač olovaka. Glavna ideja Cubixa je stvoriti "organizirani kaos". Nitko nije tajna da je red na radnom mjestu vrlo važan. Međutim, mnogi vole takozvani kreativni nered. Rješenje ove male kontradikcije bilo je osnova koncepta Cubixa. Zbog elastičnosti crvenih šipki gotovo sve što se razbacalo po cijelom stolu može se umetnuti u držač olovaka pod bilo kojim kutom, od olovki i olovaka svih veličina do papira i naljepnica.

Naziv projekta : Cubix, Ime dizajnera : Alexander Zhukovsky, Ime klijenta : SKB KONTUR.

Cubix Set Pribora

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.