Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Territoria Festival

Korporativni Identitet Identitet za 8. festival suvremene umjetnosti "Territoria". Festival predstavlja originalna i eksperimentalna djela suvremene umjetnosti u različitim žanrovima. Zadatak je bio brendirati identitet festivala i razviti interes za njega među ciljanom publikom, stvoriti organizacijsku strukturu koja je lako prilagodljiva novim temama. Osnovna ideja bila je interpretacija suvremene umjetnosti kao drugačije perspektive svijeta. Tako se pojavio slogan "Umjetnost iz drugačije perspektive" i njegova grafička realizacija.

Naziv projekta : Territoria Festival, Ime dizajnera : Oxana Paley, Ime klijenta : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Korporativni Identitet

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.