Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Flagship Trgovina

Lenovo

Flagship Trgovina Lenovo Flagship Store ima za cilj poboljšati imidž branda pružajući publici platformu za povezivanje i međusobno dijeljenje putem životnog stila, usluge i iskustva stvorenih u trgovini. Koncept dizajna zamišljen je na temelju misije da izvrši prijelaz s proizvođača računalnih uređaja na vodeći brend među dobavljačima elektroničke potrošnje.

Naziv projekta : Lenovo, Ime dizajnera : Johnson Li, Ime klijenta : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Flagship Trgovina

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.