Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu I Trpezarijski Stol

Air table

Stolić Za Kavu I Trpezarijski Stol Način na koji se lako može preći iz niskog stola za kavu u stol s trpezarijom ili čak i na stolu je prilično zanimljiv. Metalne cijevi mogu se postaviti rotacijom u dva različita položaja. Drvene ploče su okrenute šarkama koje omogućuju povećanje površine stola. Naziv ovog komada namještaja nadahnjuje MacBook Air zbog laganog osjećaja, kako u fizičkom, tako i u vizualnom smislu.

Naziv projekta : Air table, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : M3 Claudio Sibille.

Air table Stolić Za Kavu I Trpezarijski Stol

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.