Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logo

Samadara Ginige Personal Identity

Logo Osobni identitet (logotip) Samadara Ginigea simbol je jednostavnosti i sofisticiranosti. Moderan monogram u koji su ugrađeni inicijali s i g nalazi se u mnogim galerijama i člancima. U njezinom su logotipu nacrtani jednom linijom dva pisma kreativno povezana i isprepletena otkrivajući njezine maštovite dizajnerske vještine s dozom ženstvenosti. Samadara je i dizajner i dizajner. Cjelokupni dizajn podsjeća na simbol beskonačnosti koji prikazuje njezinu sposobnost isporuke cjelovitih rješenja od dizajna do razvoja.

Naziv projekta : Samadara Ginige Personal Identity, Ime dizajnera : Samadara Ginige, Ime klijenta : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.