Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logo

Samadara Ginige Personal Identity

Logo Osobni identitet (logotip) Samadara Ginigea simbol je jednostavnosti i sofisticiranosti. Moderan monogram u koji su ugrađeni inicijali s i g nalazi se u mnogim galerijama i člancima. U njezinom su logotipu nacrtani jednom linijom dva pisma kreativno povezana i isprepletena otkrivajući njezine maštovite dizajnerske vještine s dozom ženstvenosti. Samadara je i dizajner i dizajner. Cjelokupni dizajn podsjeća na simbol beskonačnosti koji prikazuje njezinu sposobnost isporuke cjelovitih rješenja od dizajna do razvoja.

Naziv projekta : Samadara Ginige Personal Identity, Ime dizajnera : Samadara Ginige, Ime klijenta : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.