Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vinoteka

Crombe 3.0

Vinoteka Cilj koncepta prodavaonice vina Crombé bio je da kupci dožive potpuno novi način kupovine. Osnovna ideja bila je krenuti od izgleda skladišta, kojem smo naknadno dodali svjetlost i finoću. Iako su vina predstavljena u originalnom pakiranju, čiste linije metalnih okvira još uvijek osiguravaju poznavanje i perspektivnost. Svaka boca visi u okviru u jednakom nagibu u kojem će ih poslužiti sommelier. U stalak od 12 m nalaze se šampanjac i ormarići. Po ormariću klijenti mogu sigurno pohraniti do 30 boca.

Naziv projekta : Crombe 3.0, Ime dizajnera : Five Am, Ime klijenta : FIVE AM.

Crombe 3.0 Vinoteka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.