Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 novi je tehnički uređaj koji integrira Internet, multimediju i komunikaciju, a nudi kućnim korisnicima raznolike interaktivne usluge uključujući masovnu reprodukciju internetskog sadržaja i HD videopozive. Spajajući STB na TV u okruženju obiteljske mreže, korisnik može brzo nadograditi zajednički televizor na pametni televizor, koji obiteljskim korisnicima donosi izvrsno AV zabavno iskustvo.

Naziv projekta : T-Box2, Ime dizajnera : Ke Zhang, Ime klijenta : Technicolor.

T-Box2 Set Top Box

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.