Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Man Hing Bistro

Restoran Man Hing Bistro, koji poslužuje jelovnički restoran u Hong Kongu, nezaobilazno je blagovaonica na području Nan Shan, Shenzhen. Restoran se nalazi na prvom katu i stubištem je povezan s ulazom u prizemlje. Inspirirani kutnošću izgleda, poigravamo se različitim trakama i komponiramo ih u neke trokutaste uzorke koji su u restoranu karakteristični. Okruženi mliječno smeđim sjedalima i oblogom od drveta i crnog zrcala, aluminijske pruge koje se omotaju duž stubišta do pulta blagajne definitivno su mjesto koje privlači pažnju.

Naziv projekta : Man Hing Bistro , Ime dizajnera : Chi Ling Leung, Ime klijenta : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restoran

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.