Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Reflektor, Unutarnja

Zen

Reflektor, Unutarnja Zen je novi i potpuno prilagodljiv reflektor koji zadovoljava tehničke potrebe svih kupaca i pruža, osim toga, estetsku ljepotu autentičnog komada interijera. Zen je jedan od najmanjih reflektora na tržištu. Stoga se ZEN mnogo bolje integrira u okruženja u koja je instaliran, bez generiranja i invazivne prisutnosti. To se postiže, također, što se vrlo prilagodio bojama, prirodnoj šumi itd. Dizajn Zen temelji se na bezvremenskim oblicima, orijentiranima na funkcionalnost i jednostavnost, u potrazi za trajnom, spokojnom ljepotom i ljepotom bez prelijevanja.

Naziv projekta : Zen, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Arkoslight.

Zen Reflektor, Unutarnja

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.