Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Suvremeni Qipao

The Remains

Suvremeni Qipao Inspiracija je iz kineskih relikvija, "Keramika" je najpopularnija zastupljenost koja je najpopularnija bez obzira na kralja i ljude. U mojoj studiji i danas su središnji kineski estetski standardi mode i Feng Shui (dizajn interijera i okoliša) nepromijenjeni. Vole vidi, prolaze i žele. Želio bih dizajnirati Qipao kako bi implikaciju i značajku keramike prenio iz stare dinastije u suvremenu modu. I izaziva ljude koji su zaboravili svoju kulturu i nacionalnost kad god smo u i-generaciji.

Naziv projekta : The Remains, Ime dizajnera : So Yau Kai, Ime klijenta : KaiSo Styling Produce.

The Remains Suvremeni Qipao

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.