Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sučelje Ploče Za Pranje

Project Halo

Sučelje Ploče Za Pranje Ovo je potpuno novi koncept sučelja za perilice. Na ovom će zaslonu biti mnogo jednostavnije korištenje od puno tipki ili velikog kotača. To će vas dovesti do odabira korak po korak, ali neće vas toliko razmišljati. Želimo da prikaže vizualizator različitih boja kada odaberete drugu vrstu tkanine i cikla, tako da to sada može biti super stvar za vaš dom. Vaš će telefon biti daljinski, dobit ćete obavijest i izvještavati o njemu te putem Interneta poslati naredbu u perilicu.

Naziv projekta : Project Halo, Ime dizajnera : Juan Yi Zhang, Ime klijenta : eico design.

Project Halo Sučelje Ploče Za Pranje

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.