Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Desire

Stolica Desire je stolica koja ima za cilj povećati vašu strast i požudu svojim glatkim oblikom i mekom bojom. Nije za ljude koji traže opuštanje, to je stolica za nestašne ljude koji traže zadovoljstvo za sva osjetila. Izvorna ideja nadahnuta je oblikom suza, ali tijekom modeliranja izobličila se kako bi dobila ovu nježnu i gracioznu figuru, izazvala osjećaj da želite biti dodirnuti, biti iskorišteni i biti u vašem vlasništvu.

Naziv projekta : Desire, Ime dizajnera : Vasil Velchev, Ime klijenta : MAGMA graphics.

Desire Stolica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.