Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Piling Za Tuširanje Za Osobu S Jednom Rukom

L7

Piling Za Tuširanje Za Osobu S Jednom Rukom Za privremenu ili trajnu osobu s jednom rukom nije lako očistiti pazuh, stražnji dio tijela, lakat i stražnju stranu podlaktice. Dostupni uređaji za postavljanje na zid ne pokušavaju temeljito očistiti konkavnu pazuhu. Lakat za čišćenje četkice za tuširanje zahtijeva vrlo nespretan način držanja četke. L7 je da riješi ove probleme. L7 je par zidnih cijevnih aluminija. Dijamantno ukrašen uzorak namijenjen je pranju tijela, lakta i stražnje strane podlaktice. Njegov savijeni ugao služi za čišćenje pazuha. Njegova posljednja funkcija je za grabljenje.

Naziv projekta : L7, Ime dizajnera : Peter Lau, Ime klijenta : .

L7 Piling Za Tuširanje Za Osobu S Jednom Rukom

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.