Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aktivni Zvučnik

db60

Aktivni Zvučnik Aktivni zvučnik db60 originalno je dizajniran za korisnike mobilnih uređaja. Stil zvučnika db60 zasnovan je na nasljeđu i jednostavnosti nordijskog dizajnerskog jezika. Jednostavnost upotrebe ogleda se u izvornom obliku i minimalističkim karakteristikama. Zvučnik nema gumbe, a čist dizajn ga čini prikladnim za ugradnju gdje god je potreban odličan zvuk. Db60 je na granici između kućnog audio i dizajna interijera.

Naziv projekta : db60, Ime dizajnera : DNgroup Design Team, Ime klijenta : DNgroup.

db60 Aktivni Zvučnik

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.