Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Spojeni Sat

COOKOO

Spojeni Sat COOKOO ™, prvi svjetski dizajnerski pametni sat koji kombinira analogni pokret s digitalnim zaslonom. S ikoničnim dizajnom za svoje ultra čiste linije i pametne funkcionalnosti, sat prikazuje željene obavijesti s vašeg pametnog telefona ili iPada. Zahvaljujući COOKOO App ™ korisnici ostaju u kontroli svog povezanog života odabirom obavijesti i upozorenja koji žele primiti pravo na zglob. Pritiskom na prilagodljiv gumb KOMANDA omogućit ćete daljinsko aktiviranje kamere, reprodukciju glazbe na daljinskom upravljaču, prijavu na Facebook s jednim gumbom i mnoge druge mogućnosti.

Naziv projekta : COOKOO, Ime dizajnera : CONNECTEDEVICE Ltd, Ime klijenta : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Spojeni Sat

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.