Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stalak Za Torte

Temple

Stalak Za Torte Iz rastuće popularnosti kućnog pečenja uočili smo potrebu za modernim stalkom za suvremenu tortu, koji se može jednostavno pohraniti u ormar ili nacrtati. Jednostavno za čišćenje i sigurno. Hram je lako sastaviti i intuitivno je pomicanjem ploča preko središnje konusne kralježnice. Rastavljanje je jednako jednostavno jednostavno ih klizanjem s leđa. Sva četiri glavna elementa drži Slagač zajedno. Stacker pomaže držati sve elemente zajedno za kompaktnu pohranu u više uglova. Možete koristiti različite konfiguracije ploča za različite prigode.

Naziv projekta : Temple, Ime dizajnera : Chris Woodward, Ime klijenta : CWD ltd .

Temple Stalak Za Torte

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.