Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stalak Za Torte

Temple

Stalak Za Torte Iz rastuće popularnosti kućnog pečenja uočili smo potrebu za modernim stalkom za suvremenu tortu, koji se može jednostavno pohraniti u ormar ili nacrtati. Jednostavno za čišćenje i sigurno. Hram je lako sastaviti i intuitivno je pomicanjem ploča preko središnje konusne kralježnice. Rastavljanje je jednako jednostavno jednostavno ih klizanjem s leđa. Sva četiri glavna elementa drži Slagač zajedno. Stacker pomaže držati sve elemente zajedno za kompaktnu pohranu u više uglova. Možete koristiti različite konfiguracije ploča za različite prigode.

Naziv projekta : Temple, Ime dizajnera : Chris Woodward, Ime klijenta : CWD ltd .

Temple Stalak Za Torte

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.