Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupola Kuća

Easy Domes

Kupola Kuća Dizajn i struktura Easy Domes-a je ikozaedar, ovdje rezanjem vrhova i pretvorenom u 21 drvena dijela. Dizajn, unutrašnjost, materijali u boji i ukupna primjena okoline, konstrukcije i održivih zahtjeva nude uređenje interijera za širok krug korisnika. Koncept privlači zelenu gradnju, graditelje kuća i održivi život. Može se graditi u svim klimatskim zonama i otpornim na zemljotrese i uragane.

Naziv projekta : Easy Domes, Ime dizajnera : KT Architects, Ime klijenta : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Kupola Kuća

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.