Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Signalizacije Bicikla

Reggal Originals

Sustav Signalizacije Bicikla Reggal Originals je prototip signalnog dizajna koji pomaže biciklistima da pokažu svoju usmjeravajuću namjeru drugim automobilistima. Prototip je dizajniran na način na koji ga vozači mogu vidjeti iz svih krajeva. Proizvod se može postići na dva načina: prednji i stražnji. Najvažnije od svega je da mora biti integriran u jedinstveni sustav. Pri tome proizvod mora imati vrhunski osjećaj koji se neprimjetno uklapa u bicikl bez ikakvih predmeta. Prednja svjetlosna svjetla stvaraju se pomoću LED svjetala koja bi lijepo sjela u utore metalnog prstena.

Naziv projekta : Reggal Originals, Ime dizajnera : Tay Meng Kiat Nicholas, Ime klijenta : .

Reggal Originals Sustav Signalizacije Bicikla

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.