Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Blok Star 40 Godina

780 Tianshan Road, Shanghai

Uredski Blok Star 40 Godina U ovoj zgradi staroj 40 godina originalni elementi poput okvira prozora i rukohvata stubišta čuvaju se i prepravljaju kako bi blijedi tragovi vremena mirno ispričali priču. Klijent se specijalizirao za usluge podzemnih detekcija komunalnih usluga. Filozofija tvrtke je „vidjeti nevidljivo“, tako da je moderan i minimalni središnji hodnik posebno dizajniran kako bi uredno sakrio prostorije, a pritom suptilno otkrio svoja vrata. Kroz cijelu zgradu možete vidjeti nostalgični ambijent, modernu funkcionalnost i kineski šik koji dolaze u igru kako bi se sačuvalo, ali i oživjelo ovo povijesno mjesto.

Naziv projekta : 780 Tianshan Road, Shanghai, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Uredski Blok Star 40 Godina

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.