Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća

Geometry Space

Kuća Ovaj projekt je vila projekt smješten u [SAC Beigan Hill International Arts Center] u šangajskom predgrađu, postoji umjetnički centar u zajednici, koji pruža brojne kulturne aktivnosti, vila može biti ured ili studio ili dom, centar skalpe ima veliku površinu jezera , ovaj model je direktno uz jezero. Posebnosti zgrade su unutarnji prostor bez ikakvih stupova, koji daje najveću varijabilnost i kreativnost u dizajnu unutarnjem prostoru, ali i zbog slobode i varijabilnosti prostora, unutarnje strukture, tehnika dizajna je više varijabilna, proširiva se geometrija stvara unutarnji prostor, također u skladu s kreativnim idejama koje slijedi [Art Center]. Podijeljeni građevinski oblik i glavno stubište nalaze se u sredini unutarnjeg prostora, dok su lijeva i desna strana stubišta podijeljena na razdvojenu razinu, tako da je ukupno pet različitih unutarnjih stubišta koje povezuju prostor.

Naziv projekta : Geometry Space, Ime dizajnera : Kris Lin, Ime klijenta : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Kuća

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.