Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Podesiva Stolna Svjetiljka

Poise

Podesiva Stolna Svjetiljka Akrobatski izgled Poise, stolne lampe koju je dizajnirao Robert Dabi iz tvrtke Unform.Studio pomiče se između statičkog i dinamičkog te velikog ili malog držanja. Ovisno o omjeru između njegovog osvjetljenog prstena i ruke koja ga drži, dolazi do sjecišta ili tangencijalne crte na kružnicu. Kada se postavi na višu policu, prsten bi mogao nadviti policu; ili naginjanjem prstena može dodirnuti okolni zid. Namjera ove prilagodljivosti je da se vlasnik kreativno uključi i igra sa izvorom svjetlosti u odnosu na druge predmete koji ga okružuju.

Naziv projekta : Poise, Ime dizajnera : Dabi Robert, Ime klijenta : unform.

Poise Podesiva Stolna Svjetiljka

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.