Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Blagovaonski Stol

Augusta

Blagovaonski Stol Augusta interpretira klasični trpezarijski stol. Predstavljajući generacije koje su pred nama, čini se da dizajn raste iz nevidljivog korijena. Noge stola orijentirane su na ovu uobičajenu jezgru, pružajući se da pridržava stol podudarnog s knjigama. Čvrsto europsko drvo oraha odabrano je zbog značenja mudrosti i rasta. Drvo koje proizvođači namještaja obično odbacuju koristi se za svoje izazove s kojima surađuje. Čvorovi, pukotine, treskanje vjetra i jedinstveni vrtlozi pripovijedaju život stabla. Jedinstvenost drva omogućava ovoj priči da živi u komadu obiteljskog namještaja.

Naziv projekta : Augusta , Ime dizajnera : Miles J Rice, Ime klijenta : Rice & Rice Fine Furniture.

Augusta  Blagovaonski Stol

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.