Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Obrazovni Proizvod

Shine and Find

Obrazovni Proizvod Najvažnija prednost ovog proizvoda je jednostavnost učenja i poboljšanja memorije. U Sjaju i nađi svako sazviježđe je napravljeno praktički, a taj se izazov opetovano prakticira. To čini trajnu sliku na umu. Učenje na ovaj način, praktično i učenje i ponavljanje, nije dosadno i čini trajnijim pamćenjem i ugodnijim. Vrlo je emotivan, interaktivan, jednostavan, čist, minimalan i moderan.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Ovaj je hotel smješten unutar zidina hrama Dai, na dnu planine Tai. Cilj dizajnera bio je preoblikovati dizajn hotela kako bi gostima omogućio miran i udoban smještaj, a istovremeno omogućio gostima da iskuse jedinstvenu povijest i kulturu ovog grada. Upotrebom jednostavnih materijala, svjetlosnih tonova, meke rasvjete i pažljivo odabranih umjetničkih djela, prostor prikazuje osjećaj povijesti i suvremenosti.

Simulator Za Operatera Viljuškara

Forklift simulator

Simulator Za Operatera Viljuškara Simulator za vozača viljuškara iz tvrtke Sheremetyevo-Cargo je poseban stroj dizajniran za obuku vozača i provjeru kvalifikacija. Predstavlja kabinu s upravljačkim sustavom, sjedećim mjestom i sklopivim panoramskim zaslonom. Glavni materijal tijela simulatora je metal; također postoje plastični elementi i ergonomske obloge izrađene od integralne poliuretanske pjene.

Izložba

City Details

Izložba Izložba dizajnerskih rješenja za hardscape elemente City Details održavala se od 3. do 5. listopada 5. 2019. u Moskvi. Na površini od 15 000 četvornih metara predstavljeni su napredni koncepti elemenata hardscape, sportskih i igrališta, rasvjetnih rješenja i funkcionalnih urbanih umjetničkih predmeta. Inovativno rješenje korišteno je za organiziranje izložbenog prostora, gdje je umjesto ujednačenih reda izlagačkih kabina izgrađen radni minijaturni model grada sa svim specifičnim komponentama, poput gradskog trga, ulica, javnog vrta.

Stambena Kuća

Brooklyn Luxury

Stambena Kuća Inspirisan strašću klijenta prema bogatim povijesnim rezidencijama, ovaj projekt predstavlja prilagodbu funkcionalizma i tradicije namjerama sadašnjosti. Tako je odabran klasični stil, prilagođen i stiliziran kanonima suvremenog dizajna i modernih tehnologija, novi materijali dobre kvalitete pridonijeli su stvaranju ovog projekta - istinskog dragulja njujorške arhitekture. Očekivani izdaci premašit će 5 milijuna američkih dolara, ponudit će prostor za stvaranje modernog i bogatog interijera, ali i funkcionalnog i ugodnog.

Novi Obrazac Potrošnje

Descry Taiwan Exhibition

Novi Obrazac Potrošnje Izložba, na planini Alishan, poznatoj turističkoj atrakciji Tajvana, kombinira umjetnost s tajvanskom industrijom čaja. Presječna suradnja ove izložbe može donijeti novi poslovni modul. Na svakom paketu turisti mogu vidjeti različite izraze koji prenose istu temu i & quot; Tajvan. & Amp; quot; Uronjeni u prekrasan krajolik Tajvana, posjetitelji će imati dublje razumijevanje tajvanske kulture čaja i industrije.