Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Broš

Chiromancy

Broš Svaka osoba je jedinstvena i originalna. To je vidljivo i po obrascima na našim prstima. Nacrtane linije i znakovi naših ruku također su prilično originalni. Uz to, svaka osoba ima niz kamenja, koja su im po kvaliteti bliska ili povezana s osobnim događajima. Sve ove značajke daju promatraču koji razmišlja, toliko poučnih i atraktivnih, što omogućava izradu personaliziranog nakita na temelju ovih linija i znakova pojedinih stvari. Ova vrsta ukrasa i nakita - čini vaš osobni umjetnički kôd

Kalendar

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendar Komplet za izradu papira za ZOO jednostavan je za sastavljanje. Nije potrebno ljepilo ili škare. Sklopite postavljanjem dijelova zajedno s istom oznakom. Svaka će životinja biti dvomjesečni kalendar. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Proizvodnja / Postprodukcija / Emitiranje

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Proizvodnja / Postprodukcija / Emitiranje Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) monumentalna je građevina, visoka 211 m, koja se nalazi u južnom periferiji Ashgabata, glavnog grada Turkmenistana, na brdu 1024 m nadmorske visine. TV Tower glavno je središte za proizvodnju radio i TV programa, postprodukciju i emitovanje. A to je jedan od najboljih primjera najsuvremenije digitalne tehnologije. Televizijski toranj učinio je Turkmenistan pionirom u zemaljskoj HD televiziji u Aziji. TV Tower najveće je tehnološko ulaganje u posljednjih 20 godina u emitiranje.

Utovarivač

Arm Loader

Utovarivač Utovarivač koji uglavnom radi na neujednačenim osnovama može uzrokovati vozača jaku mučninu u kretanju i također može osjetiti brzi umor. Međutim, 'ARM LOADER' omogućava prepoznavanje koordinatnih točaka na tlu i pomaže vozačevom sjedalu da bude stabilno i da ne maše. Stoga vozaču pomaže da se ne osjeća umorno i omogućuje im da sigurno obavljaju svoj posao.

Kalendar

Calendar 2014 “Safari”

Kalendar Safari je kalendar zanatskih životinja na papiru. Izvadite i sastavite 6 listova s 2 mjesečna kalendara sa strana. Preklopite tijelo i dijelove zglobova duž nabora, pogledajte tragove na zglobovima i spojite se kako je prikazano. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Usb Flash Pogon

Frohne eClip

Usb Flash Pogon eClip je prva svjetska USB bljeskalica za papir sa spajanjem metričkog ravnala. eClip je dobio srebrnu nagradu za dizajn iDA & Golden A '. eClip je lagan, uklapa se u privjesak za ključeve i funkcionira poput kopče za papir za organiziranje papira, primanja i novca. eClip štiti osobne podatke, intelektualno vlasništvo, podatke o poslodavcima, medicinske podatke i poslovne tajne sigurnosnim softverom. eClip je dizajnirao Frohne na Floridi. Zlatni memorijski priključak je otporan na udarce, otpornost na ogrebotine, vodootporan, alkohol, prašinu, hrđu i elektromagnetske.