Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Paviljon

Big Aplysia

Paviljon U procesu urbanog razvoja neizbježno je da će nastati isto izgrađeno okruženje. Tradicionalne zgrade također mogu izgledati sivo i povučeno. Pojava krajobrazne arhitekture posebnog oblika omekšava odnos ljudi u arhitektonskom prostoru, postaje mjesto za razgledavanje i aktivira vitalnost.

Narukvice

Fred

Narukvice Postoji mnogo vrsta narukvica: dizajnerske, zlatne, plastične, jeftine, skupe... koliko god da su lijepe, one su uvijek i jedino samo obične narukvice. FRED je nešto više. Manžete Fred su moderne, a istovremeno prizivaju duh i otmjenost prošlih vremena. Bilo da se nose na gole ruke, svilenu bluzu ili crnu vunenu vestu, uvijek dodaju notu elegancije osobi koja ih nosi. Ta nikada neće proći nezapaženo!

Vizualni Identitet

Jae Murphy

Vizualni Identitet Negativni prostor je korišten jer budi znatiželju i gledatelji ga zapamte jer im se svidi kada dožive taj "Aha!" trenutak. U znak su uklopljeni inicijali J, M, fotoaparat i tronožac u negativnom prostoru. Budući da Jae Murphy često fotografira djecu, velike stepenice formirane imenom te nisko postavljeni fotoaparat sugeriraju da su djeca dobrodošla. Korištenjem negativnog prostora u vizualnom identitetu daje se jedna nova dimenzija svakom elementu i potvrđuje istinitost slogana “An Uncommon View of the Commonplace” (Nesvakidašnji pogled na svakodnevno).

Kuhinjski Dodaci

KITCHEN TRAIN

Kuhinjski Dodaci Korištenje različitih stilova kuhinjskih instrumenata stvara neuredno okruženje za kuhanje osim vizualne smetnje. Stavljajući to ukratko, pokušao sam napraviti objedinjeni set ovih popularnih kuhinjskih dodataka koji se obično koriste u svim kućama. Ovaj dizajn je u potpunosti inspiriran kreativnošću. "Ujedinjeni oblik" i "Ugodan izgled" dvije su njegove karakteristike. Osim toga, tržište će ga dočekati zbog svog inovativnog izgleda. Ovo će biti prilika za proizvođača i kupca da se u jednom paketu kupi 6 posuđa.

Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 2

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 2 osmišljen je kako bi prkosio prirodi sigurnosnih proizvoda i umanjio zastrašivanje i strah od tehnoloških i psiholoških aspekata. Njegov dizajn reinterpretira poznate elemente kućnog računala kako bi pružio prijatan izgled ruralnim građanima oko Tajlandske granice. Glasovni i vizualni sadržaji na zaslonu korisnici prvi put vode korak po korak. Dvoslojni ton na ploči za ispis prsta jasno označava zone skeniranja. MBAS 2 jedinstveni je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući više jezika i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.

Salon

From The Future

Salon Izložba proizvoda: U izložbenom salonu izloženi su obuća i sportska oprema koja je proizvedena tehnologijom ubrizgavanja. Mjesto, izgleda kao proizvedeno s prešanjem kalupa za ubrizgavanje. U načinu proizvodnje mjesta, komadi namještaja kao da su povezani s proizvedenim u kalupu za ubrizgavanje kako bi se stvorila cjelina. Grube trake za šivenje na stropu ublažavaju svu tehnološku vizualnost.