Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonska Kolekcija

Up

Kupaonska Kolekcija Kolekcija kupaonica gore, koju je dizajnirao Emanuele Pangrazi, pokazuje kako jednostavan koncept može generirati inovaciju. Početna ideja je poboljšati udobnost lagano naginjući sjedeću ravninu saniteta. Ova se ideja pretvorila u glavnu temu dizajna i prisutna je u svim elementima kolekcije. Glavna tema i strogi geometrijski odnosi daju kolekciji suvremeni stil u skladu s europskim ukusom.

Stolica

5x5

Stolica Stolica 5x5 tipičan je dizajnerski projekt u kojem je ograničenje prepoznato kao izazov. Sjedalo i naslon stolice izrađeni su od ksilita koji je vrlo teško oblikovati. Xilith je sirovina koja se može naći 300 metara ispod zemlje i kombinirana je s ugljenom. Trenutno se većina sirovina baca. S gledišta zaštite okoliša, ovaj materijal stvara otpad na zemljinoj površini. Stoga se ideja o dizajnu stolica činila vrlo provokativnom i izazovnom.

Stolice

Musketeers

Stolice Jednostavan. Elegantan. Funkcionalna. Mušketiri su stolice s tri noge izrađene od praškastog metala savijenog u oblik s laserskim rezanim drvenim nogama. Dokazano je da je tronožna baza geometrijski zapravo stabilnija i ima najmanje mogućnosti šutiranja nego četiri. Izvrsnom uravnoteženošću i funkcionalnošću, elegancija mušketira u svom modernističkom izgledu čini ga savršenim komadom za vašu sobu. Saznajte više: www.rachelledagnalan.com

Podne Pločice

REVICOMFORT

Podne Pločice REVICOMFORT je pomični i višekratni pod. Brzo i jednostavno nanošenje. Spremno za uporabu. Idealno za preuređivanje. U jednom proizvodu kombiniraju tehničke karakteristike porculanskih pločica za cijelo tijelo, ekonomske prednosti pojednostavljenog postavljanja koje štede vrijeme, jednostavnost mobilnosti i ponovnu uporabu u različitim prostorima. REVICOMFORT se može raditi u nekoliko Revigrésovih kolekcija: različiti efekti, boje i površine.

Aroma Difuzor

Magic stone

Aroma Difuzor Magic Stone mnogo je više od kućanskih uređaja, u stanju je stvoriti čarobnu atmosferu. Njegov je oblik nadahnut prirodom, razmišljajući o kamenu, izglađenom vodom rijeke. Vodeni element simbolično je predstavljen valom koji odvaja gornji od donjeg dijela tijela. Voda je ključni element ovog proizvoda koji pomoću ultrazvuka raspršuje vodu i mirisno ulje, stvarajući hladnu paru. Motiv vala služi za stvaranje atmosfere kroz LED svjetlost koja glatko mijenja boje. Povlačenjem poklopca aktivirate gumb kapaciteta koji kontrolira sve funkcije.

Igračke

Minimals

Igračke Minimale su simpatična linija modularnih životinja koje karakterizira primjena primarne palete boja i geometrijskih oblika. Naziv potječe, odjednom, od riječi "minimalizam" i kontrakcije "mini-životinja". Dakako, oni imaju namjeru razotkriti suštinu igračke uklanjanjem svih nebitnih oblika, značajki i koncepata. Zajedno stvaraju pantone boja, životinja, odjeće i arhetipa, potičući ljude da odaberu lik s kojim se poistovjećuju.