Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stubište

UVine

Stubište UV-spiralno stubište oblikovano je izmjeničnim međusobnim blokiranjem U i V oblika okvira kutija. Na taj način stubište postaje samonosivo jer ne treba središnji stup ili podupirač. Svojim modularnim i svestranim dizajnom dizajn donosi jednostavnost u proizvodnji, pakiranju, transportu i ugradnji.

Drveni E-Bicikl

wooden ebike

Drveni E-Bicikl Berlinska tvrtka Aceteam kreirala je prvi drveni e-bicikl, zadatak je bio da se izgradi na ekološki prihvatljiv način. Traženje kompetentnog partnera za suradnju bilo je uspješno s Fakultetom za drvo znanosti i tehnologije Sveučilišta Eberswalde za održivi razvoj. Ideja Matthiasa Broda postala je stvarnost, spajajući CNC tehnologiju i znanje drvnog materijala, rođen je drveni E-bicikl.

Stolno Svjetlo

Moon

Stolno Svjetlo Ovo svjetlo igra aktivnu ulogu da prati ljude u radnom prostoru od jutra do večeri. Dizajniran je na umu ljudima iz radnog okruženja. Žica se može povezati s prijenosnim računalom ili bankom za napajanje. Mjesečev oblik bio je načinjen od tri četvrtine kruga kao ikona koja se diže iz slike terena od nehrđajućeg okvira. Mjesečev površinski uzorak podsjeća na vodič za slijetanje u svemirskom projektu. Postavka izgleda kao skulptura pri dnevnom svjetlu i svjetlosni uređaj koji udobno napetosti noću.

Svjetlo

Louvre

Svjetlo Louvre svjetlo je interaktivna stolna svjetiljka nadahnuta grčkim ljetnim sunčevim svjetlom koje lako prolazi iz zatvorenih kapka kroz Louvres. Sastoji se od 20 prstenova, 6 plute i 14 pleksiglasa, koji razigrani način mijenjaju redoslijed tako da transformiraju difuziju, volumen i konačnu estetiku svjetla u skladu s preferencijama i potrebama korisnika. Svjetlost prolazi kroz materijal i izaziva difuziju, tako da se ni same sjene ne pojavljuju na površinama oko njega. Prstenovi različitih visina pružaju mogućnost beskrajnih kombinacija, sigurne prilagodbe i potpune kontrole svjetlosti.

Svjetiljka

Little Kong

Svjetiljka Little Kong je niz ambijentalnih svjetiljki koje sadrže orijentalnu filozofiju. Orijentalna estetika posvećuje veliku pozornost odnosu virtualnog i stvarnog, punog i praznog. Sakrivanje LED dioda suptilno u metalni stup ne samo da osigurava praznost i čistoću senki, već i razlikuje Kong od ostalih svjetiljki. Dizajneri su otkrili izvediv zanat nakon više od 30 puta eksperimenata kako bi savršeno predstavili svjetlost i razne teksture, što omogućava nevjerojatno iskustvo osvjetljenja. Baza podržava bežično punjenje i ima USB priključak. Može se uključiti ili isključiti samo mahanjem rukama.

Kuhinjska Stolica

Coupe

Kuhinjska Stolica Ova je stolica dizajnirana kako bi pomogla u održavanju neutralnog sjedenja stojećeg stava. Promatrajući svakodnevno ponašanje ljudi, tim dizajnera ustanovio je potrebu da ljudi kraće vrijeme sjede na stolicama, poput sjedenja u kuhinji za brzi odmor, što je nadahnulo tim da stvori upravo ovu stolicu koja će se prilagoditi takvom ponašanju. Ova je stolica dizajnirana s minimalnim dijelovima i strukturama, čineći stolicu pristupačnom i isplativom za kupce i prodavače, uzimajući u obzir produktivnost proizvođača.