Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Remen Za Pranje Rublja

Brooklyn Laundreel

Remen Za Pranje Rublja Ovo je pojas za pranje rublja za unutarnju upotrebu. Kompaktno kućište manje od japanske meke korice izgleda kao mjerač vrpce, glatke završne obrade bez vijaka na površini. Remen dužine 4 m ima ukupno 29 rupa, svaka rupa može držati i držati vješalicu za kaput bez pernica, djeluje za brzo sušenje. Remen izrađen od antibakterijskog i protiv plijesni poliuretana, siguran, čist i jak materijal. Maksimalno opterećenje je 15 kg. 2 pseća kuka i okretno tijelo omogućuju višestruku upotrebu. Mala i jednostavna, ali ovo je vrlo korisna stvar za pranje u zatvorenom prostoru. Jednostavan rad i pametna instalacija odgovarat će svim vrstama prostorije.

Kauč

Shell

Kauč Kauč Shell pojavio se kao kombinacija obrisa morskih školjki i modnih trendova oponašanja tehnologije egzoskeleta i 3D ispisa. Cilj je bio stvoriti kauč s učinkom optičke iluzije. To bi trebao biti lagani i prozračni namještaj koji se može koristiti i kod kuće i na otvorenom. Da bi se postigao učinak lakoće, korištena je mreža najlonskih užadi. Tako se tvrdoća trupa uravnotežuje tkanjem i mekoćom linija siluete. Čvrsta baza ispod kutnih dijelova sjedala može se koristiti kao bočni stolovi, a meka nadzemna sjedala i jastuci dovršavaju sastav.

Fotelja

Infinity

Fotelja Glavni naglasak dizajna Infinity fotelje izrađen je upravo na naslonu. To je referenca na simbol beskonačnosti - obrnutu cifru od osam. Kao da mijenja oblik prilikom skretanja, postavljajući dinamiku linija i rekreirajući znak beskonačnosti u nekoliko ravnina. Naslon za leđa objedinjen je s nekoliko elastičnih traka koje tvore vanjsku petlju, koja se također vraća simbolici beskonačnog ciklusa života i ravnoteže. Dodatni naglasak stavlja se na jedinstvene klizanje za noge koje sigurno fiksiraju i podupiru bočne dijelove fotelje, baš kao što to čine stezaljke.

Rasvjeta

Capsule

Rasvjeta Oblik kapsule svjetiljke ponavlja oblik kapsula koji su toliko rasprostranjeni u modernom svijetu: lijekovi, arhitektonske građevine, svemirski brodovi, termoze, epruvete, vremenske kapsule koje više desetljeća prenose poruke potomcima. Može biti dvije vrste: standardna i izdužena. Svjetiljke su dostupne u nekoliko boja s različitim stupnjem prozirnosti. Vezanje s najlonskim konopcima dodaje lampi ručni radni učinak. Njegov univerzalni oblik bio je određivanje jednostavnosti izrade i masovne proizvodnje. Ušteda u procesu proizvodnje svjetiljke njegova je glavna prednost.

Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNet Pavilion naručuje Sinans Mansions u Šangaju za proslavu Kineske Nove godine 2017. Sastoji se od privremenog paviljona plus interaktivnog LED svjetla "rezonanca" pričvršćenog na unutarnjoj površini. Koristi Low-Fi tehnike za vizualizaciju rezonantnih frekvencija svojstvenih prirodnom okruženju, kroz interakciju javnosti i okolnih elemenata otkrivenih LED mrežom. Paviljon osvjetljava javno područje kao odgovor na vibracijske podražaje. Osim što posjetitelji mogu doći napraviti želje proljetnog festivala, može se koristiti i kao pozornica izvedbe.

Fotelja

Lollipop

Fotelja Fotelja Lollipop kombinacija je neobičnih oblika i modernih boja. Njegove siluete i elementi u boji morali su izgledati na daljinu poput bombona, ali istodobno bi se fotelja trebala uklopiti u interijere različitih stilova. Oblik chupa-chups-a činio je osnovu naslona za ruke, a naslon i sjedalo izrađeni su u obliku klasičnih bombona. Fotelja Lollipop stvorena je za ljude koji vole odvažne odluke i modu, ali ne žele se odreći funkcionalnosti i udobnosti.