Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sočan Namjenski Okvir Za Rast

Bloom

Sočan Namjenski Okvir Za Rast Bloom je sočan namjenski okvir za rast koji djeluje kao moderan kućni namještaj. Pruža savršene uvjete uzgoja za sukulente. Glavni cilj proizvoda je ispuniti želju i njegovati one koji žive u urbanim područjima sa manje zelenog okoliša. Urbani život dolazi s mnogim izazovima u svakodnevnom životu. To navodi ljude da ignoriraju njihovu prirodu. Bloom ima za cilj biti most između potrošača i njihovih prirodnih želja. Proizvod nije automatiziran, ima za cilj pomoći potrošačima. Podrška za aplikaciju omogućava korisnicima da djeluju sa svojim biljkama, što će im omogućiti da se njeguju.

Proizvođač Čaja

Grundig Serenity

Proizvođač Čaja Serenity suvremeni je proizvođač čaja koji se usredotočuje na radosno korisničko iskustvo. Projekt se uglavnom fokusira na estetske elemente i korisničko iskustvo, jer glavni cilj sugerira da se proizvod razlikuje od postojećih proizvoda. Priključak proizvođača čaja manji je od tijela koje omogućuje da proizvod pogleda iznad zemlje što donosi jedinstveni identitet. Blago zakrivljeno tijelo u kombinaciji s narezanim površinama također podržava jedinstveni identitet proizvoda.

Luster

Lory Duck

Luster Lory Duck dizajniran je kao sustav ovjesa sastavljen od modula izrađenih od mjedenog i epoksidnog stakla, a svaki od njih podsjeća na patku koja lako naginje kroz hladnu vodu. Moduli također nude konfigurabilnost; s dodirom, svaka se može prilagoditi bilo kojem smjeru i objesiti na bilo kojoj visini. Osnovni oblik svjetiljke nastao je relativno brzo. Međutim, bila su potrebna mjeseci istraživanja i razvoja sa bezbroj prototipa da bi stvorili savršenu ravnotežu i najbolji izgled iz svih mogućih uglova.

Vješalica Leptira

Butterfly

Vješalica Leptira Vješalica leptira dobila je ime po svojoj sličnosti obliku letećeg leptira. To je minimalistički namještaj koji se može složiti na prikladan način zbog dizajna odvojenih komponenti. Korisnici mogu brzo sastaviti vješalice golim rukama. Kada je potrebno premjestiti, prikladan je transport nakon rastavljanja. Instalacija traje samo u dva koraka: 1. složite oba okvira zajedno u oblik X; i okvire u obliku dijamanta sa svake strane preklapajte. 2. provucite drveni komad kroz preklopljene okvire u obliku dijamanta s obje strane kako bi držali okvire

Napa

Black Hole Hood

Napa Ovaj asortiman kapuljača dizajniran nadahnjujući crnom rupom i crvom rupu čini proizvod lijepim i modernim oblikom, što sve izaziva osjećaje i pristupačne cijene. Čine emocionalne trenutke i jednostavno korištenje tijekom kuhanja. Lagana je, jednostavna za ugradnju, lako se čisti i dizajnirana je za moderne iland kuhinje.

Zvučnik

Black Hole

Zvučnik Crna rupa dizajnirana je na temelju moderne inteligentne tehnologije, a radi se o Bluetooth prijenosnom zvučniku. Može se povezati s bilo kojim mobilnim telefonom s različitim platformama, a postoji i USB priključak za povezivanje s vanjskim prijenosnim spremištem. Ugrađena svjetlost može se koristiti kao stolno svjetlo. Također, privlačan izgled Crne rupe čini tako da se privlačni pribor za domaćinstvo može upotrijebiti u dizajnu interijera.