Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Uređenja Interijera

Yuli Design Studio

Dizajn Uređenja Interijera Na ulicama uvijek ima previše neurednih natpisnih ploča u okomitim, vodoravnim i bočnim smjerovima koji blokiraju pravi arhitektonski izraz. Ovo traži da razmotrimo kako redefinirati natpisne ploče da bi poboljšali i nadogradili učinke koje donose takvi ukrasni predmeti na otvorenom. Poanta dizajna interijera jest razgraditi prethodni izgled. Uvodi se prirodna rasvjeta. Potkrovlje je izgrađeno od povišenog prostora. Tamo gdje su stepenice bile izmijenjene. Promjena mjesta na kojem su bile stepenice skratila je vrijeme vertikalnih pokreta. To stvara novu mogućnost izvan starih granica.

Naziv projekta : Yuli Design Studio, Ime dizajnera : Chiung Hui Fu, Ime klijenta : YULI DESIGN .

Yuli Design Studio Dizajn Uređenja Interijera

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.