Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aktivacija Događaja

Home

Aktivacija Događaja Dom obuhvaća nostalgiju nečijeg osobnog doma i spoj je starog i novog. Starinske slike iz 1960. godine prekrivaju stražnji zid, mali su osobni mementi raštrkani po cijelom zaslonu. Te se stvari zajedno isprepliću u mnoštvu niza koji se tvore zajedno kao jedna priča, dok na čekanju gdje gledatelj stoji otkriva poruku.

Naziv projekta : Home, Ime dizajnera : Beck Storer, Ime klijenta : Far East Consortium - Upper West Side.

Home Aktivacija Događaja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.