Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vila

Tranquil Dwelling

Vila Dizajn koristi dizajnerske tehnike formalne ravnoteže kao osnove za prenošenje orijentalne umjetničke koncepcije. Usvaja elemente bambusa, orhideje, cvijeta šljive i krajolika. Jednostavni zaslon nastaje produženjem oblika bambusa oduzimanjem betonskog oblika i zaustavlja se tamo gdje bi trebao stati. Raspored dnevnog boravka i blagovaonice gore-dolje definira ograničenje prostora i utjelovljuje prostor orijentalne perspektive koji je rijedak i krpa. Oko teme jednostavnog života i laganog putovanja, pokretne linije su jasne, to je novi pokušaj za životnu sredinu ljudi.

Naziv projekta : Tranquil Dwelling, Ime dizajnera : HCD IMPRESS, Ime klijenta : HCD.

Tranquil Dwelling Vila

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.