Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Barski Stol

Par 789232

Barski Stol Bar stol Par 789232 inspiriran je principima organskog dizajna i prirodom, dizajn šipke stol je kreiran parametričnim algoritmom koji koristi broj 789232 kao sjeme za stvaranje obrasca, pa se dizajn zove Par 789232. Sve u svemu, moderan je dizajn s jedinstvenim oblikom i oblikom, pogodnim za komercijalnu i za kućnu upotrebu.

Naziv projekta : Par 789232, Ime dizajnera : Ivan Mickewicz, Ime klijenta : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Barski Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.