Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trgovački Centar

Adagio Townplaza

Trgovački Centar Na temelju stila susjeda, dizajn je prilagođen da najbolje služi potrebama ljudi. Zamišljeno je kao uravnoteženo mjesto za obitelji tako da svi mogu uživati u njemu. Ima glavni prostor na kojem se većina interakcija odvija tijekom dana na razini tla, drugi kat dizajniran za zdravlje, modu i ljepotu i treći kat s lounge barom i restoranima koji će zaživjeti od 14:00 do ponoći. Glavni aspekt je da 90% jedinica ima izravan pogled s bilo kojeg mjesta. Parking je također optimiziran jer su mjesta koja zauzimaju dan slobodna noću.

Naziv projekta : Adagio Townplaza, Ime dizajnera : Adagio Townplaza, Ime klijenta : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Trgovački Centar

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.