Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol, Trestirnica, Postolje

Trifold

Stol, Trestirnica, Postolje Oblik Trifolda obavještava kombinacija trokutastih površina i jedinstvenog slijeda sklopiva. Ima minimalistički, ali složen i kiparski dizajn, iz svakog ugla otkriva jedinstvenu kompoziciju. Dizajn se može prilagoditi različitim svrhama bez ugrožavanja njegove strukturne cjelovitosti. Trifold je prikaz digitalnih metoda izrade i korištenja novih proizvodnih tehnologija poput robotike. Proces proizvodnje razvijen je u suradnji s robotskom tvrtkom za proizvodnju, koja je specijalizirana za savijanje metala sa 6-osnim robotima.

Naziv projekta : Trifold, Ime dizajnera : Max Hauser, Ime klijenta : .

Trifold Stol, Trestirnica, Postolje

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.