Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Namještaj

Sentimenti

Kupaonski Namještaj Kolekcija namještaja za kupaonicu Sentimenti inspirirana osjećajima i kontrastom suživotih osjećaja nudi modernu i elegantnu atmosferu u kupaonici. Vodoravni i vertikalni kontrastni drveni pločnici utjelovljuju kontrastne osjećaje, kao i dodaju kupaonici dašak dinamike. Kolekcija Sentimenti spremna je biti dio kupaonica svih veličina s kupaonskim ormarima četiri različite veličine, dostupan s ladicama i vratima ormara, te ogledala sa skrivenom rasvjetom i zrcalnim vratima ormara.

Naziv projekta : Sentimenti, Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

Sentimenti Kupaonski Namještaj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.