Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dvostruki Umivaonik

4Life

Dvostruki Umivaonik Dvostruki umivaonik 4Life zauzima svoje mjesto u kupaonicama čvrstog oblika i funkcionalne upotrebe. Umivaonik je dizajniran tako da pruža mogućnost svom korisniku da proizvod koristi kao jedinstveni i dvostruki umivaonik istovremeno. Kod upotrebe pojedinačnog bazena, proizvod pruža veliko područje polica; kod dvostruke upotrebe bazena, polica se otkazuje i formira se novi umivaonik i na taj način umivaonik mogu istovremeno koristiti dvije osobe. Ako otkažete aspekt polica, polica koja se više ne koristi može se upotrijebiti kao polica u kupaonskom namještaju s montažnim elementima koji se daju na zahtjev.

Naziv projekta : 4Life, Ime dizajnera : SEREL Seramic Factory, Ime klijenta : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Dvostruki Umivaonik

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.