Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Meline

Stolica Meline je inovativna stolica s ostavama. Njegov minimalni dizajn sadrži policu i privjesak za objesiti jaknu i torbu. Polica je idealna za spremanje studentskih alata i stvari i pruža se prema van kako bi neke predmete bili nadohvat ruke. Lagana je s okvirom od tvrdog drva i laminatnim sjedalom / policom. Na dizajn utječe stil DeStijl. Meline je pouzdana stolica, stolica koju možete nazvati "prijateljem".

Naziv projekta : Meline, Ime dizajnera : Eliane Zakhem, Ime klijenta : E Zakhem Interiors.

Meline Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.